Hana Kotlářová

Anomalia Incubator

Hana Kotlářová – hodnocení kurzu Anomália

Kurz Anomalia Incubator byl velmi profesionální a dobře zorganizovaný a probíhal od 21. 9. 2020 v zámeckém areálu v Českém Krumlově. Byl rozdělený do sekcí Story Lab a Concept art Lab.

Do Story Labu jsem přišla s námětem celovečerního animovaného filmu, který jsme s týmem stážistů vyvinuli v základní, strukturovaný filmový příběh a ve skicách rozkreslili hlavní scény, momenty a postavy.

V Concept art Labu do týmu přibyli lead designeři a další stážisté, kteří vytvořili první designy všech hlavních a vedlejších postav a prostředí. Následně pak prokreslené obrazy 10ti hlavních scén a návrh filmového plakátu.

Po celou dobu jsme byli vedeni skvělými supervizory - Robertem Lencem, scénáristou pro Disney, Pixar... a concept artistou Rustamem Hasanovem (Pixar, Netflix), jejichž zkušené vedení a zpětné vazby projekt výrazně posouvaly a formovaly.

Vše bylo zakončeno prezentací - simulací pitchingu před filmovými profesionály, kde jsme získali cenné zpětné vazby.

Krátký a intenzivní čas a tvrdá práce celého týmu znamenala pro projekt výrazný posun a úspěšný výkop pro další fázi vývoje. Dalším přínosem byly nové zkušenosti v týmové práci a vedení týmu, ale také společný čas s dalšími režiséry a jejich týmy a otevření možností budoucí spolupráce se zúčastněnými supervizory.

Děkuji APA za podporu!

Hana Kotlářová